Prima pagina | Selecteaza limba: Romana English  
Haas-C-Impex
Despre Haas     Produse     Calitate, Mediu si Siguranta     Cariera     REACH     Media     Contact     Contact

DESPRE HAAS-C-IMPEX

 

În 1994 am pornit de la ideea de a deveni lideri în domeniul tehnologiilor moderne destinate laboratoarelor: de cercetare, control al calității, clinice sau de microproducție, prin furnizare, instalare și întreținere în garanție și postgaranție produse ale firmelor:

 

  • Artro (Canada) - instalații complexe și reactivi specifici de laborator;
  • Biolife (Italia) - aparatură, materiale și analizoare automate, semiautomate și manuale.

 

 

În domeniul reactivilor chimici și consumabilelor oferim produse ale firmelor:

 

  • Futury System (Italia) - reactivi și truse de analiză;
  • Merck KGaA (Germania) - reactivi;
  • Pliva-Lachema Diagnostika S.R.O. (Cehia) - reactivi și truse.

 

Pentru dotarea laboratoarelor dumneavoastră cu produse de sticlărie sau material plastic vă oferim o gamă completă a firmelor:

 

  • Kartell (Italia) - produse din material plastic, produse din sticlă termorezistentă;
  • Hirschmann Laborgerate (Germania) - produse din sticlă.

 

Compania noastră se adresează astăzi tuturor ramurilor industriale (industria petrolieră și gaz,  materialelor de construcții, alimentară, materialelor macromoleculare, farmaceutică, cosmetică/ detergenți,  industria tipografică, a textilelor), sanitare (spitale, laboratoare de analiză, direcții sanitar veterinare, de siguranță a alimentelor) și de învățământ (școli generale, colegii și universități, laboratoare de cercetare).

 

 

 

_______________________________________________________________________________ 

 

 

 

 

Viziunea noastră este crearea unui mediu de afaceri în care organizaţiile şi partenerii lor să colaboreze eficient, pentru a furniza produse şi servicii de înaltă clasă, permiţându-le astfel să profite de oportunităţile apărute.

 

Misiunea noastră este să fim cel mai de încredere şi respectat furnizor din domeniul tehnologiilor moderne destinate laboratoarelor, oferind soluţii consacrate şi servicii de o calitate excepţională pentru creşterea profitabilităţii clienţilor.

 

 

Valorile noastre sunt:

 

Tehnologie adaptabilă

Tehnologie matură care acoperă toate etapele ciclului de viaţă al produsului, de la concept și lansare pe piață, până la faza de declin.

 

Competență

Bogată experiență ce ne-a adus numeroase succese în industria românească.

 

Profesionalism

Personal pregătit la cele mai înalte standarde şi mereu gata să răspundă la toate întrebările venite din partea celor interesaţi.

 

Orientare spre client și calitate

Știm că scopul oricărei companii ar trebui să fie satisfacerea la cele mai înalte standarde a nevoilor clienților, ceea ce a reprezentat motorul succesului pentru noi, încă de la prima instalare, în 1994.

 

În spiritul acestor valori dezvoltăm colaborări strânse cu fiecare client, pentru a-i înțelege complet necesitățile și strategiile pe care dorește să le dezvolte. Astfel, soluțiile pe care le oferim sunt personalizate și răspund cerințelor beneficiarului.